Download lagu Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] Mp3

Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL]


Listen: 2,853,591

Duration: 5:21

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL]
Contributing Artist: Nella Kharisma Official
Album: Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] – Single
Date: 1 Month ago
Duration: 5:21
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Informasi:

Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Aku Tenang
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Raply & Wahyu
Arr : NK CREATIVE
Mixing Mastering : NK CREATIVE
Direct by : NK CREATIVE
Location : Pondok Prigi Trenggalek
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

♫ Digital Stores
https://lnk.to/NellaAkuTenang

Song Lyrics,
AKU TENANG

C F C F
sumilire angin ndalu iki
C F G
kelingan esemmu dek wingi
Em Am
tansah kegowo nganti saiki
Dm G C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
Musik : Am..Em..F G C
.
Dm G
wes.. suwe..
C Am
aku ngenteni kowe
Dm G C
nganti saiki biso dadi siji..
.
Dm G
mung.. kowe..
C Am
sing purun nompo opo kahananku
Dm G C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..
.
Reff :
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..
.
F
pengenku siji
G C
nyanding kowe selawase
Am Dm
ra ono wong liyo
G C
sing iso misahake..
.
F
cukup sliramu
G C
gawe atiku tenang
Am Dm
ra bakal ilang
G C
mergo kowe sing tak sayang..

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )

#NellaKharisma #AkuTenang #RemixKoplo
Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] di Gudang Lagu - Gudang Lagu, Download Lagu Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] ,Download Video Nella Kharisma - Aku Tenang [OFFICIAL] 3gp Mp4
Home